Spletno srečanje partnerjev

Spletno srečanje partnerjev

Partnerji projekta LIPS, s katerimi si prizadevamo spodbujati vključevanje oseb z avtizmom v delovno okolje, smo se ponovno srečali na spletnem transnacionalnem sestanku. Namen srečanja je bil pogovor o napredku projekta, opravljenih aktivnostih in prihodnjih korakih, ki so potrebni, da dosežemo zastavljene cilje.

Pomemben del razvoja projekta je raziskava in poročilo na področju vključevanja oseb s posebnimi potrebami na trgu dela. S partnerji smo pripravili nacionalna poročila, ki so poudarila pomanjkljivosti in prednosti zaposlovanja v vsaki partnerski državi, in sicer v Španiji, Poljski, Severni Makedoniji in Sloveniji.

Spletno srečanje so organizirali in vodili Lago Becu, partnerji iz Španije, kateri imajo izkušnje pri vključevanju oseb z avtizmom na trgu dela in tudi imajo projektnega partnerja, ki mu je bila postavljena diagnoza avtističnega spektra.

Prav tako smo razpravljali o zadevah povezanim s spletno vizualizacijo projekta ter ustvarjanjem in širjenjem vsebine, ki je potrebna za nemoteno izvajanje dela.

Med pogovorom smo zabeležili skupno zadovoljstvo in uspešnost v vsakdanji potrebni komunikaciji med partnerji, kar nas zelo motivira za nadaljnjo sodelovanje in doseganje zastavljenih ciljev.

Za več informacij o našem delu in sodelovanju najdete na:

Spletni strani

Facebook strani

LinkedIN

Srečanja smo se udeležili naslednji parterji:

  • Lago Becu – Španija
  • Blue Firefly – Severna Makedonija
  • Zrozumiec Autyzm– Poljska
  • Zbornica za razvoj projektov – Slovenija

Sledite nam lahko tudi na naši FB strani.

Delite to objavo

Dodaj odgovor