LIPS projekt – PRIROČNIK

LIPS projekt – PRIROČNIK

Z velikim veseljem sporočamo, da smo zaključili s pripravo PRIROČNIKA in je na voljo za prenos.

V kolikor imate namen zaposliti osebo z motnjo avtističnega spektra in želite ustvariti bolj nevrodiverzno delovno okolje, se zavedamo, kako pomembne so zanesljive in učinkovite informacije. Vedite, da na tej poti niste sami. Ponujamo vam podporo po najboljših močeh.

Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete smernice glede priročnika, nas kontaktirajte na naš elektronski naslov projekti@topfin.si. Za uspešno izvedbo projekta LIPS vam želimo zagotoviti pomoč, ki jo potrebujete, bodisi z informativnimi sestanki, delavnicami ali kar koli drugega, kar je za vašo organizacijo najprimernejše.

Naložite si LIPS priročnik, preučite njegovo vsebino in nam sporočite, kako lahko še naprej sodelujemo pri spodbujanju delovne vključenosti oseb z avtizmom. Veselimo se sodelovanja, ki bo pomagalo pri spremembi življenja številnih ljudi in družbe na splošno.

Zahvaljujemo se vam, da ste se nam pridružili pri tem poslanstvu, da bi podjetniški ekosistem postal bolj vključujoč in nevrodiverzen, ter da ste del podporne skupnosti LIPS.

Ker je normalno biti drugačen!

Vaš Businesspoint.

         

Projekt Nº 2022-1-ES01-KA210-ADU-000080819. 
Ta projekt je financiran s podporo Evropske komisije. To spletno mesto odraža samo stališče avtorja in Evropska komisija ne more biti odgovorna za morebitne škodljive posledice uporabe, ki bi lahko nastala zaradi navedbe ali uporabe podatkov, ki so na njem.

Delite to objavo