Pregled dela in napredka projekta »JobLinguo«

Pregled dela in napredka projekta »JobLinguo«

V okviru projekta želimo spodbujati poklicni profil oseb z migrantskim ozadjem ter s tem podpreti vključevanje ljudi na trg dela z izboljšanjem njihovega poklicnega profila.

V mesecu oktobru smo s skupnimi močmi ekipe izpeljali potek načrta zbiranja podatkov za pripravo vprašalnika in ostalih informacij, ki nas bodo usmerjali skozi komunikacijo s sodelujočimi podjetji iz določenih sektorjev.

Anketo smo prevedli v vse štiri jezike iz vsake partnerske države (Italijansko, Nemško, Hrvaško in Slovensko), saj smo v prvi fazi pridobivanja in zbiranja lokalnih informacij in podatkov v zvezi s sektorskim znanjem jezika v javni upravi, kmetijstvu, finančnem in zavarovalniškem sektorju. Program bo temeljil na potrebah in dejavnostih, ki jih bomo zbrali od vodilnih, saj bo možnost dostopa do programa za vse zainteresirane.

Za izvedbo projekta JobLinguo težimo k pridobitvi izčrpnih in natančnih podatkov, saj nam le ti omogočajo izdelavo programa, ki bo kvalitetno služil v namene posameznikom in podjetjem.

Za več informacij o projektu nam sledite na naši FB strani !

Delite to objavo

Dodaj odgovor