Predstavili smo projekt JobLinguo

Predstavili smo projekt JobLinguo

V naših poslovnih prostorih se je odvil dogodek, ki je pritegnil pozornost lokalnih  udeležencev in se izkazal za zelo produktivnega. Gre za dogodek, ki je bil namenjen predstavitvi in promociji projekta JobLinguo, katerega osrednji cilj je razvoj programa sektorskega jezika, s katerim želimo izboljšati poklicni profil oseb z migracijskim ozadjem.

Druženje je bil zasnovan kot priložnost, da smo predstavili svoje delo z inovativnim projektom ter vzpostavili tesnejše povezave s potencialnimi partnerji in deležniki. Svoja vrata smo odprli več kot tridesetim udeležencem, med katerimi so bili predstavniki različnih podjetij in organizacij ter posamezniki z migracijskim ozadjem in ostali.

Srečanje je bilo strukturirano tako, da smo omogočili udeležencem celovit vpogled v projekt JobLinguo. Najprej so se vsi seznanili z ozadjem in motivacijo za nastanek projekta, nato pa je sledila predstavitev samega dela ter vizija za prihodnost. Posebna pozornost je bila namenjena tudi interaktivni komunikaciji in diskusijam, ki so omogočile udeležencem, da se sprostijo in aktivno sodelujejo, postavljajo vprašanja in izmenjujejo mnenja.

Eden izmed ključnih elementov uspeha dogodka je bila dobra organizacija in izvedba. Podjetje je poskrbelo za vse potrebne priprave, od prostorske ureditve do oskrbe z hrano in pijačo. Poleg tega je naša koordinatorka projekta poskrbela za ustrezno predstavitev, saj je izkušena in prepričljiva, kar je dodatno prispevalo k kakovostni izvedbi druženja.

Skratka, dogodek je bil odlična priložnost za mreženje in vzpostavljanje novih poslovnih stikov. Udeleženci so se imeli možnost spoznati ter izmenjati izkušnje za sodelovanje v prihodnosti.

Najpomembneje pa je, da je dogodek uspel doseči svoj osnovni cilj – predstaviti projekt JobLinguo širši javnosti in pridobiti podporo ter zanimanje za nadaljnji razvoj. Udeleženci so bili navdušeni nad idejo programa sektorskega jezika in so izrazili interes za sodelovanje ter podporo, zato so bili tudi pozvani k aktivnemu sodelovanju ter prejeli gradivo in kontaktne informacije.

Skupno mnenje je bilo, da je bil dogodek izjemno koristen in poučen, saj je poudaril pomen jezikovne integracije in razvoja ter omogočil izmenjavo idej in izkušenj med različnimi udeleženci. Druženje na dogodku je bil za našo organizacijo ključen korak k uresničitvi ciljev projekta JobLinguo in dokaz, da je s pravo kombinacijo znanja, entuziazma in dobre organizacije mogoče doseči uspeh tudi na področju novih idej in tem.

Vaš Business point.

Delite to objavo