Time4IT je naredil korak v virtualni svet

Time4IT je naredil korak v virtualni svet

Kdo si ne bi želel usposabljanja na področju varnosti in zdravja pri delu, ki lahko poteka kadarkoli in kjerkoli, celo v udobju lastnega doma?

Projekt Time4IT nam je bil predstavljen zaradi sodelovanja v testni fazi, saj so nas prosili za pomoč pri ocenitvi vsebine spletne strani in platforme, ki jo je ekipa ustvarjala. Sodelovanje z evropskimi partnerji in ideja za projekt se nam je zdela zelo zanimiva in koristna zato smo se za sodelovanje z veseljem odzvali. Vsebina se nam je zdela uporabna tudi za naše zaposlene in stranke, ki ponujajo delo in želijo izobraževanje v nekaterih industrijah predstavljenih na platformi projekta Time4IT.

Ideja izobraževanja preko virtualnih prostorov, kjer je vsebina osredotočena na usposabljanje na področju varnosti in zdravja pri delu bo vedno aktualna in jo z veseljem koristimo ter ponudimo našim strankam. Poklicno izobraževanje in usposabljanje je ključnega pomena za vsakega, ki želi nekaj več in biti aktualen na svojem delovnem področju. Varnost in zdravje pri delu pa je za vse nas na prvem mestu in radi podpremo razvoj vsebin s to tematiko ter tako spodbujamo sodobnejšo kulturo izobraževanja na področju varnosti in zdravja pri delu v Evropi.

Z veseljem bomo dali prednost priložnostim za avtentično izobraževanje skozi učni načrt in učno okolje, umeščenim v kontekst resničnih življenjskih situacij.

Mnenje in oceno pri razvoju virtualnih prostorov in nalog smo podali uspešno, saj želimo, da projekt s testno fazo pridobi najboljše potrebne informacije. Udeležili smo se tudi spletnega seminarja, kjer nas je ekipa projekta vodila skozi zanimive procese in izdelavo virtualnega okolja. Prizadevamo si ustvarjati in preizkusiti kaj novega, zato smo pokazali zanimanje za nadaljnjo sodelovanje in dodatne informacije.

Projekt Time4IT je pokazal odlično podporo pri prehodu k digitalni izobraževalni preobrazbi in s tem tudi zagotavlja da lahko posamezniki pridobijo nov način (po vsej verjetnosti tudi bolj zanimiv način) informacij o varstvu in zdravju v delovnem okolju.

Namen, ki ga želi projekt Time4IT doseči, se nam zdi usmerjen v pravo smer in želimo, da bi nas več podjetnikov in izobraževalcev posegalo po tovrstnem pridobivanju znanja.

Če tudi vas zanima več informacij glede projekta, obiščite spletno stranTime4IT.

Sledite tudi ekipi Business Point Slovenia na njihovi FB strani, kjer vas bodo redno informirali o njihovih projektih in delu.

Delite to objavo

Dodaj odgovor


LIPS - PRIROČNIK
ZAPRI

LIPS projekt - PRIROČNIK