Srečanje pogodbenikov projektov Erasmus+ KA2

Srečanje pogodbenikov projektov Erasmus+ KA2

S sodelovanji oblikujemo širšo prihodnost našega dela

V petek, 15. septembra smo se udeležili srečanja, ki so ga organizirali CMEPIUS (Center Republike Slovenije za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanj) za vse pogodbenike novih projektov KA2 iz splošnega šolskega izobraževanja, poklicnega in strokovnega izobraževanja ter splošnega izobraževanja odraslih.

Srečanje je bilo zelo produktivno in odlično pripravljeno. Udeležilo se je okoli dvajset koordinatorjev, ki so glavni nosilci projektov KA2, kateri so bili čez poletje sprejeti v program Erasmus+. Pričeli smo s kratkimi predstavitvami predstavnikov in spoznali kdo je kdo. Glavne razprave so bile usmerjene v pogodbe obveznosti, ki jih prinaša projektno delo ter v pogodbena pravila, prioritete programa, komunikacijske izzive in ostale tematike.

Predstavili smo tudi svoje lastne izkušnje in prakse z delom v projektih, kar pa je vodilo tudi v predstavitev dobrih delovnih praks in raznih dogodkov prepletenih s projekti.

Druženje in izmenjava izkušenj nam vedno omogoči širšo obliko naše vizije o tem kar zmoremo in kako močno lahko vpliva sodelovanje na rast organizacije in vsakega posameznika, vpletenega v proces vsake zgodbe, ki ga projektno delo omogoča.

Za več informacij o našem delu in kaj sledi, nas lahko spremljate na naši FB strani.

Vaš BusinessPoint!

Delite to objavo