GourmetPAST prinaša sveže novice!

GourmetPAST prinaša sveže novice!

26. septembra je ekipa GourmetPAST, v kateri sodelujejo partnerji iz Italije 🇮🇹, Romunije 🇷🇴 in Slovenije 🇸🇮, izvedla produktivno spletno srečanje, kjer smo razpravljali o prihajajočih delavnicah 👨‍🍳, dogodkih 🎤 in načrtih za pripravo kuharske knjige s tradicionalnimi recepti, ki bo kmalu na voljo tako v spletni kot tudi fizični obliki! 📚✨

Glavni poudarki srečanja:

🔸 Zbirka receptov bo vključevala tradicionalne klasike iz Italije, Romunije in Slovenije, kot so rižota z gobami, carbonara, sarmale, papanasi, loška smojka, pohorski pisker, jabolčni štrudl in še mnogo več.

🔸 Slovenski partner je poudaril pomen natančnega dokumentiranja teh receptov, da bi na so-delavnicah predstavili njihovo edinstveno dediščino! 🤝📑

🔸 Razpravljali smo tudi o načrtih za novinarsko konferenco, kjer želimo povezati novinarje in kulinarične strokovnjake, ter pregledali strategije za naš prihajajoči multiplikacijski dogodek, na katerem bomo širši javnosti predstavili te čudovite jedi. 🎤👨‍🍳

Veselimo se, da bomo z vami delili še več okusnih novic, ko bomo nadaljevali z ohranjanjem in praznovanjem evropskih kulinaričnih tradicij! 🍀✨

Delite to objavo