Vpliv projekta e365 – Igor

Vpliv projekta e365 – Igor

Na kakšen način mi je sodelovnaje pri projektu E365 predstavljal izziv in je imel name pozitiven vpliv

Igor Borovnik Metulj, društvo Podravje, so.p.

Pri ustvarjanju projekta E365 sem imel priložnost sodelovati v razvojni fazi kadar se je izvajalo prevajanje in testiranje izdelka.

V času testne faze projekta sem prav tako pomagal drugim udeležencem, ki so potrebovali dodatno izobraževanje in pomoč pri reševanju izzivov.

V sodelovanju sem tudi sam opravil vse izzive, ki so mi p omagali pridobiti drugačen pogled ne samo na podjetništvo, temveč tudi na splošno produktivnost vsakdanjega življenja in boljši nadzor nad lastnimi financami.

Moje izkušnje z udeleženci pri testni fazi so zelo pozitivne, saj so vsi bili navdušeni nad proj ektom. Podjetniški nasveti, ki sem jih ponujal so dali udeležencem smernice, kako bolje upravljati s svojimi financami ter kako bolje organizirati svoj čas za posel in osebne interese.

Med drugim, me je projekt spodbudil, da sem se osredotočil na aktivnost i, ki prispevajo k produktivnejšemu razmišljanju. Projekt me je usmerjal in vodil, da sem se naučil organizirati svoj čas bolj produktivno, saj sedaj porabim manj časa za določena opravila, kar mi omogoča, da imam več časa za svoje hobije in družino.

S so delujočimi smo se strinjali, da bi projekt z veseljem priporočili tudi drugim.

Delite to objavo

Dodaj odgovor