VIZIJA
Projekt GourmetPast, pobuda programa ErasmusPlus je odkrivanje kulinarične dediščine za potrebe inovativnega usposabljanja na področju tradicionalnih jedi in njihove priprave.
Poudarek je na kulinarični zgodovini in njeni poučni vrednosti pri uporabi virov in sredstev v kuharskih šolah.
CILJI
Cilj projekta je zagotoviti edinstveno in nekonvencionalno učno gradivo za kulinarične šole, predavatelje in študente s poudarkom na pomenu kulinarične dediščine in na tem, kako jo je mogoče uporabiti za izboljšanje izobraževanja.
GourmetPast Projekt prispevki
GourmetPAST z novimi projektnimi posodobitvami
Ekipa GourmetPAST napreduje s projektom na produktivnem spletnem sestankuV sredo, 28. avgusta 2024, so se partnerji projekta GourmetPAST iz Slovenije,... preberi več
Napredek projekta GourmetPAST
Projekt GourmetPAST se nahaja v fazi posodobitve in sprememb, pri čemer je ekipa, zaradi nedavnih dogodkov osredotočena na izboljšanje struktur... preberi več
GourmetPast, projekt za ohranjanje kulinarične dediščine
Slovenska kuhinja je znana po svoji raznolikosti in bogati dediščini, ki odraža vplive sosednjih kultur, kot so avstrijska, madžarska, italijanska... preberi več
Korak k napredku pri razvoju projekta
Pri razvoju projektov se napredek ne meri le z opravljenimi zadolžitvami, temveč tudi z razvojem idej in vključevanjem inovativnih rešitev.... preberi več
Razvoj vsebine za učno gradivo
Projekt GourmetPAST, ki ga razvijamo s poudarkom na pomenu kulinarične dediščine in na tem, kako jo je mogoče uporabiti za... preberi več
Uvod v nov projekt GourmetPast
Odvil se je prvi spletni sestanek projekta GourmetPast, na katerem smo izrazili dobrodošlico našim novim partnerjem iz Italije in Romunije.... preberi več
Obujamo bogastvo tradicije
Kot zbornica za razvoj močno stremimo k izobraževanju in napredku veščin ter posledično sodelujemo pri različnih projektih z domačimi in... preberi več