Mednarodno usposabljanje “Beyond Spectrum” v Španiji

Mednarodno usposabljanje “Beyond Spectrum” v Španiji

V obmorskem mestu Benicassim v Španiji se bo med 21. in 29. junijem 2024 zgodil poseben dogodek, ki odpira vrata novim priložnostim za razumevanje in delo z avtizmom. Devetdnevni tečaj usposabljanja “Beyond Spectrum” je namenjen vsem, ki jih zanima bolj poglobljeno znanje in želijo svoje veščine uporabiti za boljšo podporo posameznikom znotraj spektra avtizma.

Projekt “Beyond Spectrum” ni le izobraževalni program, temveč je tudi priložnost za izmenjavo izkušenj med udeleženci iz različnih držav, kar omogoča bogatenje profesionalne prakse z novimi perspektivami in pristopi. Program, ki ga financira Erasmus+, pokriva vse stroške povezane s potovanjem, bivanjem in prehrano, kar udeležencem omogoča, da se popolnoma posvetijo učenju in mreženju.

Usposabljanje v srcu Španije

Benicassim, znan po svojih čudovitih plažah in festivalskem vzdušju, bo za čas trajanja tečaja postalo središče izobraževanja o avtizmu. Udeleženci bodo imeli priložnost vzpostaviti večstranski pristop za podporo osebam z avtističnim spektrom na trgu dela. Osredotočili se bodo na razvoj spretnosti za mladinske delavce, ustvarili sredstva za izobraževanje in spodbujali sodelovanje za vzpostavitev bolj vključujočega okolja.

Program “Beyond Spectrum” je zasnovan tako, da udeležencem ponudi celovito razumevanje o avtizmu. Od bioloških osnov, socialnih interakcij do prilagojenih učnih tehnik in terapevtskih pristopov. Udeleženci bodo pridobili znanje, kako prilagoditi izobraževalno okolje, da bo inkluzivno za vse učence.

Kaj pridobite z udeležbo?

  • Strokovno znanje: Poglobljene informacije in usposabljanje od vodilnih strokovnjakov.
  • Certifikat: Potrdilo o udeležbi, ki je priznano v številnih državah.
  • Mreženje: Možnosti za vzpostavitev stikov z drugimi profesionalci in organizacijami.
  • Kulturna izkušnja: Spoznavanje španske kulture in uživanje v lepotah Benicassima.

Prijave in dodatne informacije

Za več informacij o projektu in poteku programa izpolnite prijavo na naši spletni strani https://businesspoint.si/erasmus-mobilni-projek/.

Za vse dodatne informacije lahko kontaktirate našo ekipo preko elektronskega naslova: projekti@topfin.si.

“Beyond Spectrum” ni zgolj tečaj, ampak je portal v novo razumevanje avtizma, ki odpira vrata k boljši podpori in inkluziji posameznikov z avtizmom v naših skupnostih. Ne zamudite priložnosti za osebni in profesionalni razvoj ter se prijavite na https://businesspoint.si/erasmus-mobilni-projek/. Vaš BusinessPoint.

Delite to objavo