Spodbujanje razvoja podjetniških veščin

e365 – projekt, s katerim želimo spodbuditi razvoj podjetniških veščin.

Približujemo se zaključku projekta, kjer smo z zadnjo fazo testiranja prejeli povratne informacije testnih udeležencev iz Latvije, Poljske, Španije, Grčije in Slovenije. Ankete so pokazale pozitivne in uspešne rezultate brez potrebe po popravkih in spremembah. Preplavijo nas prijetni občutki, ob spoznanju, da ustvarjamo nekaj kar ima dober namen.
Tukaj si lahko podrobneje ogledate končno poročilo o fazi testiranja v slovenske in angleškem jeziku.

Več o projektu na https://e365-project.eu/.

#E365 #entrepreneurship #e365euproject

Kliknite na preberi več in si oglejte priloge (poročila)

Preberi več “Spodbujanje razvoja podjetniških veščin”

e365 – 2.Projektni sestanek

Situacija Covid-19, nam je malenkost zagodla in smo se srečali “online”.

Planirane so bile aktivnosti v Kaunasu (Litvija). Vendar smo se s projektnimi sodelavci dogovorili, da zaradi omejitev in predvsem preventive online srečanje.

Na projektnem sestanku smo preverili napredek, testno fazo in se pogovorili o nadaljnih korakih. Da bomo lahko čim boljše sodelovali in uporabljali ustvarjene materiale, smo se dogovorili kako le te enotno ustvariti…

Se že veselimo naslednjega srečanja.

e365 – Predstavitev projekta

Z razvojem projekta E365 si partnerji prizadevamo za razvoj izobraževalnih priložnosti, ki temeljijo na potrebah po razširitvi podjetniških kompetenc (s pomočjo veščin, povezanih s tem).

Zaradi tega spodbujamo bolj podporno podjetniško kulturo v Evropski uniji z rezultati E365 kot pozitivno sporočilo za poudarjanje potenciala podjetništva v smislu gospodarskih prispevkov, inovacij in ustvarjanja delovnih mest.

Preberi več “e365 – Predstavitev projekta”